Meteen naar de inhoud

Vaak bewolkt en van tijd tot tijd regen KNMI : 27-10-2023

Vaak bewolkt en van tijd tot tijd regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen

Vanmiddag overheerst de bewolking en trekken er buien over het land. Langs de westkust is daarbij onweer mogelijk. In de loop van de middag breekt de zon in het zuiden af en toe door. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied aanvankelijk ook vrij krachtig. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 14°C in het zuiden.
Vanavond is het half bewolkt en komen er nog steeds buien voor, langs de kust mogelijk met onweer. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in de kustgebieden is er kans op een bui, mogelijk met onweer. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig. Langs de westkust wordt de wind mogelijk krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking. Er trekken enkele buien over, langs de kust is er kans op onweer. De zuidelijke wind is matig, langs de westkust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met hier en daar een bui. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond zijn er eerst opklaringen. Van het zuiden uit neemt de bewolking toe en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind komt uit het zuiden en is matig, langs de westkust af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/10/2023 14.05 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Wisselvallig met weinig zon en elke dag wel enige tijd regen. Volgende week donderdag mogelijk veel wind.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is voorlopig klein.
Uitgifte: 27/10/2023 04.55 uur LT

Lange termijnverwachting

Vrijdag 03 november tot en met vrijdag 10 november
Aanhoudend wisselvallig en nat. De middagtemperatuur komt waarschijnlijk in de buurt van het klimaatgemiddelde uit.
Uitgifte: 27/10/2023 04.55 uur LT