Meteen naar de inhoud

Vrij veel bewolking en van tijd tot tijd regen KNMI : 26-10-2023

Vrij veel bewolking en van tijd tot tijd regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Hier en daar regent het en plaatselijk komt soms mist voor. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit oost tot zuidoost.

Komende nacht komen er enkele buien voor, langs de westkust is onweer mogelijk. Verder komt er plaatselijk mist voor. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De oost- tot zuidoostenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend is het overwegend bewolkt en regent het van tijd tot tijd. De zwakke tot matige wind komt uit richtingen tussen oost en zuid.
Morgenmiddag overheerst de bewolking en trekken er buien over het land. Langs de westkust is daarbij onweer mogelijk. In de loop van de middag breekt de zon in het zuiden af en toe door. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied aanvankelijk ook vrij krachtig. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 14°C in het zuiden.
Morgenavond is het half bewolkt en komen er nog steeds buien voor, langs de kust mogelijk met onweer. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/10/2023 21.07 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Wisselvallig met weinig zon en elke dag wel buien of perioden met regen.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is voorlopig klein.
Uitgifte: 26/10/2023 04.57 uur LT

Lange termijnverwachting

Donderdag 02 november tot en met donderdag 09 november
Aanhoudend wisselvallig en nat. De temperatuur komt waarschijnlijk in de buurt van het klimaatgemiddelde uit.
Uitgifte: 26/10/2023 04.57 uur LT