Meteen naar de inhoud

Wisselvallig KNMI : 24-10-2023

Wisselvallig

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Komende nacht valt in het noorden eerst nog regen, in de kustgebieden kan nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, langs de kust (vrij) krachtig.

Morgenochtend zijn er eerst vooral in het noorden perioden met zon. In het zuiden wordt de bewolking dikker en gaat het later regenen. De zwakke tot matige wind draait naar zuidoost.
Morgenmiddag breidt de regen zich over het midden uit. In het noorden is de zon vooral eerst nog af en toe te zien en blijft het nog lange tijd droog. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C, in het noordoosten kan het nog 14°C worden. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit oostelijke richtingen.
Morgenavond is het bewolkt en valt er op veel plaatsen (mot)regen. In de loop van de avond wordt het geleidelijk op steeds meer plaatsen droog. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/10/2023 22.02 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Veel bewolking en elke dag wel enige tijd regen.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is voorlopig klein.
Uitgifte: 24/10/2023 05.37 uur LT

Lange termijnverwachting

Dinsdag 31 oktober tot en met dinsdag 07 november
De dagelijkse neerslagkans neemt af naar ca. 50%. De temperatuur komt waarschijnlijk in de buurt van het klimaatgemiddelde uit.
Uitgifte: 24/10/2023 05.37 uur LT