Meteen naar de inhoud

Vannacht regen. Dinsdag van tijd tot tijd regen KNMI : 23-10-2023

Vannacht regen. Dinsdag van tijd tot tijd regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het bewolkt en regent het in het zuiden en midden af en toe. De wind komt uit het oosten en is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer neemt de wind toe naar vrij krachtig.

Vannacht valt er hier en daar (mot)regen. Het koelt af naar rond 11°C. De wind komt eerst uit het oosten, in de zuidelijke helft draait de wind naar een zuidelijke richting. De wind is boven land matig en aan de kust vrij krachtig. Langs de noordkust neemt de wind toe naar krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het bewolkt en valt er vooral in het noorden en westen af en toe lichte (mot)regen. Aan het eind van de ochtend gaat het ook in het (uiterste) zuiden regenen. De zuidelijke wind is matig, langs de zuidwestkust (vrij) krachtig, windkracht 5-6.
Morgenmiddag overheerst de bewolking en zijn er perioden met regen, vooral aan de kust is hierbij een kleine kans op onweer. Het wordt rond 14°C. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig, langs de westkust krachtig, windkracht 6, met mogelijk windstoten rond 65 km/u.
Morgenavond klaart het van het zuiden af en toe op. Er valt plaatselijk een bui, aan de kust mogelijk met onweer. De wind uit het zuidwesten is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6, met kans op windstoten rond 65 km/u. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/10/2023 22.20 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Aanhoudend wisselvallig en vrij zacht.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is voorlopig klein.
Uitgifte: 23/10/2023 04.51 uur LT

Lange termijnverwachting

Maandag 30 oktober tot en met maandag 06 november
Wisselvallig en vrij zacht, in de loop van de periode geleidelijk minder wisselvallig en temperaturen rond of iets onder normaal.
Uitgifte: 23/10/2023 04.51 uur LT