Meteen naar de inhoud

Af en toe zon, op de meeste plaatsen droog KNMI : 06-10-2023

Af en toe zon, op de meeste plaatsen droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het vrijwel overal droog. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt er in het uiterste noorden mogelijk wat regen. De minimumtemperatuur varieert van 16°C in het noordwesten tot 12°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest en is matig, vlak aan zee vrij krachtig.

Morgenochtend komt er vooral in het oosten en noorden bewolking voor. Elders schijnt soms de zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind gaat uit het westen waaien en is matig, vlak aan zee vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenmiddag is er af en toe zon. In het (uiterste) noorden komt meer bewolking voor. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noorden en 22°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond neemt in het noorden de bewolking verder toe. Daar kan af en toe regen vallen. Elders blijft het droog. De wind komt uit het westen en is matig tot vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/10/2023 18.47 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Zondag vrij veel bewolking, maar vrijwel overal droog. In het noorden is het rond 15°C, in het zuiden rond 20°C. Na zondag liggen de maximumtemperaturen ruim boven het gemiddelde. Vooral woensdag is het zonnig en warm tot zeer warm. Donderdag meer bewolking, minder warm en grote kans (70%) op (mogelijk veel) regen.

Woensdag en donderdag is er een grote kans op zware windstoten aan zee.
Uitgifte: 06/10/2023 01.49 uur LT

Lange termijnverwachting

Vrijdag 13 oktober tot en met vrijdag 20 oktober
Er is vrij grote kans (60%) op wisselvallig weer met temperaturen rond het langjarig gemiddelde.
Uitgifte: 06/10/2023 01.49 uur LT