Meteen naar de inhoud

Frisse nacht. Tijdens het Pinksterweekeinde veel zon en droog KNMI : 26-05-2023

Frisse nacht. Tijdens het Pinksterweekeinde veel zon en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het onbewolkt en droog. De wind komt uit het noordoosten en neemt boven land af naar zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar matig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk 3°C in het noordoosten tot 8°C in het zuidwesten. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is zwak tot matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig.

Morgenochtend is er veel zon. In het noorden komt er ook wat bewolking voor. Het blijft droog. De wind, die uit het noordoosten komt, is zwak tot matig.
Morgenmiddag blijft het droog. Er is volop zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C op de Wadden tot 22°C in het zuidoosten van het land. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond is er veel zon en blijft het droog. De wind komt uit noordoost en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/05/2023 22.00 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Zonnige perioden en droog met maximumtemperaturen rond of iets onder het gemiddelde, vanaf woensdag boven het gemiddelde.

Er worden voorlopig geen waarschuwingen verwacht.
Uitgifte: 26/05/2023 02.38 uur LT

Lange termijnverwachting

Vrijdag 02 juni tot en met vrijdag 09 juni
Grote kans (70-80%) op droog weer met zonnige perioden. 50-60% Kans op middagtemperaturen rond of iets boven het gemiddelde.
Uitgifte: 26/05/2023 02.38 uur LT