Meteen naar de inhoud

Overdag veel zon en droog KNMI : 25-05-2023

Overdag veel zon en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het helder. Het blijft het droog. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, aan de zuidwestkust eerst mogelijk krachtig, windkracht 6.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk 2°C in het noordoosten en oosten tot 7°C in het zuidwesten. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is zwak tot matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig.

Morgenochtend is het droog en schijnt op veel plaatsen de zon, in het noorden komt ook wat bewolking voor. De noordoostenwind wordt overal matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenmiddag is er veel zon. In het noorden komen ook enkele stapelwolken voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C op de Wadden tot 20°C in het zuiden van het land. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Langs de zuidwestkust kan de wind in de tweede helft van de middag toenemen naar krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het onbewolkt en droog. De wind komt uit het noordoosten en neemt boven land af naar zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/05/2023 21.54 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Zonnige perioden en droog met maximumtemperaturen rond of iets onder het gemiddelde, woensdag boven het gemiddelde.

Er worden voorlopig geen waarschuwingen verwacht.
Uitgifte: 25/05/2023 02.34 uur LT

Lange termijnverwachting

Donderdag 01 juni tot en met donderdag 08 juni
Grote kans (70-80%) op droog weer met zonnige perioden. Eerst is er een grote kans (60%) op middagtemperaturen boven het gemiddelde, later neemt die kans iets af naar 30-40%.
Uitgifte: 25/05/2023 02.34 uur LT