Meteen naar de inhoud

Morgen eerst vrij zonnig, geleidelijk meer bewolking. Droog KNMI : 19-05-2023

Morgen eerst vrij zonnig, geleidelijk meer bewolking. Droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind waait uit het noordoosten en is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

Morgenochtend is het overwegend zonnig. Later komt er in het oosten wat meer bewolking. Er staat een matige wind uit het noordoosten.
Morgenmiddag begint vrij zonnig. In de loop van de middag komt er meer bewolking, maar blijft de zon geregeld te zien. De middagtemperatuur wordt ongeveer 20°C, pal aan zee ligt de temperatuur rond 16°C. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig.
Morgenavond schijnt de zon af en toe en blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst mogelijk af en toe krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/05/2023 22.15 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Aanvankelijk kans op een regen- of onweersbui, temperaturen ruim boven het gemiddelde en benauwd. Vanaf dinsdag droog, zonnig en maximumtemperaturen tussen 16 en 20°C.

Op maandag is er in het oosten een grote kans (60%) op onweer (code geel).
Uitgifte: 19/05/2023 12.16 uur LT

Lange termijnverwachting

Vrijdag 26 mei tot en met vrijdag 02 juni
Perioden met zon, maar ook kans op een plaatselijke regen- of onweersbui. Temperaturen eerst waarschijnlijk rond of iets onder, later weer boven het langjarig gemiddelde.
Uitgifte: 19/05/2023 12.16 uur LT