Meteen naar de inhoud

Veel bewolking, in Limburg nog een bui KNMI : 19-03-2023

Veel bewolking, in Limburg nog een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het vrijwel overal droog met enkele opklaringen. Alleen in Limburg komt eerst nog een bui voor. Er staat weinig wind.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig.

Morgenochtend is het vrijwel overal bewolkt en later kan er wat regen gaan vallen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan de kust wordt de wind vrij krachtig.
Morgenmiddag is het zwaar bewolkt en vooral in de noordelijke helft valt af en toe regen. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind uit zuidwest is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond blijft het bewolkt. Plaatselijk kan wat regen vallen. De wind uit zuidwest is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Uitgifte: 19/03/2023 18.13 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Zeer wisselvallig met dagelijks regen of buien en soms ook vrij veel wind, bij temperaturen rond of iets boven normaal. Vrijdag doet de temperatuur een stapje terug.

De kans op waarschuwingen blijft voorlopig klein.
Uitgifte: 19/03/2023 04.43 uur LT

Lange termijnverwachting

Zondag 26 maart tot en met zondag 02 april
De dagelijkse neerslagkans neemt geleidelijk af van 80-90% naar 60%. Er is een grote kans (70%) op temperaturen beneden normaal, met kans op vorst in de nacht.
Uitgifte: 19/03/2023 04.43 uur LT