Meteen naar de inhoud

Enkele buien en vrij veel wind KNMI : 31-01-2023

Enkele buien en vrij veel wind

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond zijn er opklaringen en blijft het vrijwel overal droog. De wind uit het westen is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6, in het noordelijk kustgebied mogelijk hard, windkracht 7.

Vannacht valt in het noordoosten een enkele bui. Elders blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 6°C aan zee en iets boven het vriespunt in het oosten en zuidoosten. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Morgenochtend neemt de bewolking toe en komen er vooral in het noorden en noordoosten enkele buien voor. Er is een kleine kans op hagel en onweer. De wind komt uit een westelijke richting en wordt vrij krachtig boven land en krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7, aan de kust en boven het IJsselmeer. In het noordelijk kustgebied wordt de wind stormachtig, windkracht 8 en zijn er zware windstoten van ongeveer 80 km/u mogelijk.
Morgenmiddag is er vrij veel bewolking en komen er vooral in het noorden en midden enkele buien voor. In het noordoosten is er een kleine kans op onweer en hagel. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit het westen en is vrij krachtig. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. Aan zee zijn er zware windstoten mogelijk van ongeveer 80 km/u.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en regent het af en toe in de zuidelijke helft. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6 en in het Waddengebied af en toe hard, windkracht 7. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 31/01/2023 21.47 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Aanvankelijk veel bewolking en wat regen, maar geleidelijk wordt het droger en komt er iets meer zon. De maximumtemperaturen liggen iets boven het langjarig gemiddelde.

Na woensdag is de kans op waarschuwingen voorlopig klein.
Uitgifte: 31/01/2023 02.37 uur LT

Lange termijnverwachting

Dinsdag 07 februari tot en met dinsdag 14 februari
Van tijd tot tijd zon, vrij kleine kansen op neerslag (30-40%), niet veel wind en maximumtemperaturen rond of iets onder het langjarig gemiddelde.
Uitgifte: 31/01/2023 02.37 uur LT