Meteen naar de inhoud

Veel bewolking en plaatselijk wat lichte motregen KNMI : 23-01-2023

Veel bewolking en plaatselijk wat lichte motregen

Verwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend zijn er veel wolken. Plaatselijk is nog wat lichte motregen mogelijk, maar verder blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het (noord)oosten.
Vanmiddag is het vrijwel overal droog met veel bewolking en in het noorden misschien ook af en toe wat zon. De maximumtemperatuur komt rond 3°C uit. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.
Vanavond is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er is weinig wind, alleen aan de westkust staat er een matige wind uit het oosten.

Komende nacht is er in het noorden kans op mist. De minima liggen rond het vriespunt. In het zuidwestelijk kustgebied staat een matige wind uit het noordoosten, elders is er weinig wind.

Morgenochtend is er in het noorden eerst plaatselijk kans op mist. Verder is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.
Morgenmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt. De middagtemperatuur ligt rond 3°C. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten.
Morgenavond blijft het overwegend bewolkt. In het oosten kan het later mogelijk opklaren, maar dan is er daar kans op mist. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/01/2023 09.53 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Licht wisselvallig en weer met vrij veel wolken en af en toe wat lichte regen. Temperaturen rond of iets beneden normaal met in de nacht en ochtend lichte vorst.

De kans op uitgifte van een waarschuwing is voorlopig klein.
Uitgifte: 23/01/2023 02.29 uur LT

Lange termijnverwachting

Maandag 30 januari tot en met maandag 06 februari
Grote kans op wisselvallig weer met temperaturen rond of iets boven normaal.
Uitgifte: 23/01/2023 02.29 uur LT