Meteen naar de inhoud

In het midden en zuiden plaatselijk glad. In het zuidoosten wat sneeuw. KNMI : 22-01-2023

In het midden en zuiden plaatselijk glad. In het zuidoosten wat sneeuw.

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In Zuid-Limburg gladheid door sneeuwval. Vanochtend in het midden en zuiden lokaal nog glad (code geel).

Vanochtend is in het westen mogelijk de zon te zien, maar verder is het bewolkt. In Zuid-Limburg kan af en toe wat lichte sneeuw vallen, verder blijft het op de meeste plaatsen droog. In het midden en zuiden is gladheid mogelijk door sneeuwresten of bevriezing, in Zuid-Limburg ook door sneeuwval. De wind uit het noordoosten is overwegend matig.
Vanmiddag is het overwegend bewolkt. In Zuid-Limburg blijft het af en toe sneeuwen en kan in totaal een paar cm vallen met gladde wegen tot gevolg. Verder blijft het vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5°C vlak aan zee tot rond het vriespunt in het zuidoosten. De wind komt uit noordelijke richtingen en is zwak tot matig.
Vanavond is er veel bewolking. In Zuid-Limburg kan nog wat motsneeuw vallen, verder blijft het droog. De wind uit het noorden is zwak tot matig.

Vannacht is het meest droog. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend zijn er veel wolken en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.
Morgenmiddag is het droog met veel bewolking en misschien ook af en toe wat zon. De maximumtemperatuur komt rond 3°C uit. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.
Morgenavond is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er is weinig wind, alleen aan de westkust staat er een matige wind uit het oosten.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/01/2023 07.58 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Eerst rustig en droog weer met vrij veel wolken of kans op mist. Temperaturen enkele graden beneden normaal met in de nacht en ochtend lichte vorst. Vanaf donderdag temperaturen rond normaal en iets wisselvalliger.

De kans op uitgifte van een waarschuwing is voorlopig klein.
Uitgifte: 22/01/2023 02.54 uur LT

Lange termijnverwachting

Zondag 29 januari tot en met zondag 05 februari
Grote kans op wisselvallig weer met temperaturen rond of iets boven normaal.
Uitgifte: 22/01/2023 02.54 uur LT