Meteen naar de inhoud

Rustig weer met plaatselijk gladheid of mist KNMI : 21-01-2023

Rustig weer met plaatselijk gladheid of mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Plaatselijk gladheid door sneeuwresten of bevriezing, in Flevoland en Overijssel lokaal dichte mist (code geel).

Vanmiddag overheerst de bewolking op de meeste plaatsen, met lokaal ook wat zon. In Flevoland en de Kop van Overijssel komt plaatselijk (dichte) mist voor. In het midden en zuiden kunnen lokale wegen nog glad zijn door sneeuwresten of bevriezing van natte weggedeelten. De middagtemperatuur ligt rond 2°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.
Vanavond blijft het droog. Er staat weinig wind, alleen aan de kust waait het matig uit het noordoosten.

Vannacht blijft het droog. Het gaat op veel plaatsen licht vriezen met een minimumtemperatuur rond -2°C en in het midden en zuiden kan het plaatselijk glad zijn. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking. Het blijft vrijwel overal droog, maar later kan in Zuid-Limburg wat lichte sneeuw vallen. In het midden en zuiden is gladheid mogelijk door sneeuwresten of bevriezing. De wind uit het noorden is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het overwegend bewolkt. In het (zuid)oosten valt mogelijk lichte sneeuw. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5°C vlak aan zee tot rond het vriespunt in het zuidoosten. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig.
Morgenavond is er veel bewolking en het blijft vrijwel overal droog. De wind uit het noorden wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/01/2023 11.50 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Eerst rustig en droog weer met vrij veel wolken of kans op mist. Temperaturen enkele graden beneden normaal met in de nacht en ochtend lichte vorst. Vanaf woensdag zachter en wisselvalliger.

De kans op uitgifte van een waarschuwing is voorlopig klein.
Uitgifte: 21/01/2023 02.54 uur LT

Lange termijnverwachting

Zaterdag 28 januari tot en met zaterdag 04 februari
Grote kans op wisselvallig weer met temperaturen rond of iets boven normaal.
Uitgifte: 21/01/2023 02.54 uur LT